Ljubavne cestitke za uskrs. Kategorija Čestitke za rodjendan 2019-12-18

Poruke za Uskrs

Ljubavne cestitke za uskrs

Nije Uskrs čestitka, ni dar skupi, niti nešto što se kupi. Dobar dan vama svima što vas u ovoj kući ima, da ste živi i zdravi i da se uvijek Uskrs slavi! Uskoro cemo dodavati i nove ljubavne poruke koje trenutno nisu uvrstene ovdje, a ipak zasluzuju da ih i drugi pročitaju. Danas sreću i veselje djelim pa ti Sretan Vaskrs želim! Svu sreću ovog svijeta žele vam…. Neka ovaj divan dan posebno bude radostan. Volim te do neba i nazad i sve to puta dva. Sveto jaje uskrsnjeg jutra,sto ti danas kucu krasi,nek ti donese svaku srecu i od svake muke spasi. Ipak dans slavim jako rodjendan moje najvece ljubavi.

Next

Čestitke za vjenčanje: Što napisati?

Ljubavne cestitke za uskrs

Pokušavaš smisliti tekst, ali inspiracija je umjesto tebe na godišnjem odmoru. Kao praznik životnog začetka, ostale sreće i napretka! U plamenu praznika dok se iskrene zelje roje, Bog nek blagoslovi i sačuva tebe i sve tvoje. To je molitva i blagoslov od Boga, da svatko još više voli bližnjega svoga! To je molitva i blagoslov od Boga, da svatko još više voli bližnjega svoga! U proljeće rano kad se priroda budi, zbog dana jednog sretni su ljudi. Što zaželeti a da to ne budu samo slova na papiru? Proslavite čaroliju vaše ljubavi i uživajte u svakom trenu budućeg zajedničkog života. Drago mi je što ste našli vaše sklonište od svih životnih oluja, što ste našli ruku koja idealno odgovara vašoj i što ste našli ljubav za koju ne želite da ikada završi. Doskakutao jedan zeko, pa mi nesto lijepo reko.

Next

Prigodne želje i čestitke za mladence

Ljubavne cestitke za uskrs

Dok vaskrsnje lomis jaje neka mir tvojom dusom vlada, nek ti Hristos snage daje, da zlo dobro nikad ne nadvlada. Ljubav ne znači gledati jedno u drugo, već zajedno gledati u istom smjeru. Poletjeli anđeli… Poletjeli anđeli poput ptica, dotaknuli predivan osmijeh tvoga lica. Dobar dana vama svima sto vas u ovoj kuci ima — da ste zivi i zdravi i da se uvijek Uskrs slavi! Od Urkršnjih blagih dana da osetiš sreću pravu, a sve loše, bolne stvari da prepustiš zaboravu, da te prati milost Boga i tebe, i svakog tvoga. I ne zaboravite na tradicionalni uskršnji pozdrav: Hristos vaskrse! Sveto jaje uskrsnjeg jutra,sto ti danas kucu krasi,nek ti donese svaku srecu i od svake muke spasi. Koliko su… Koliko ѕυ duge υ zeca υšі, toliko ti želim radosti υ dušі і koliko је lіјерο šareno jaje, toliko taj osjećaj nek duže traje. Da ste svi živi i zdravi, da se Vaskrs večno slavi.

Next

Uskrsne sms poruke

Ljubavne cestitke za uskrs

Zeko slatki mali išćekuje poklon mali. A još k tome, dragi Bože i love koliko može. Kao praznik zivotnog zacetka,ostale srece i napretka! Ima li išta gore od prazne čestitke za vjenčanje? Želim da vam budući život bude savršen kao današnji dan. Svanuo je dan spasenja, dan Hristovog Vaskrsenja. Sa Hristom u srcu radujte se suncu, njegovu dobrotu nađite u životu. Na dan venčanja ispišite tekst na nekoj lepoj čestitki i priložite uz poklon. Što zaželjeti a da to ne budu samo slova na papiru? Neka ti od sreće duša zablista srećan ti praznik vaskrsenja Hrista.

Next

ČESTITKE ZA USKRS

Ljubavne cestitke za uskrs

Neka Vam Bog snagom ovog jutra daruje uvek bolje sutra i daruje blagoslov večan, neka Vam je Uskrs srećan! Za mi jaja bojimo i onda rojimo ujutro kako ih nismo našli. Pošaljite sms s ključnom riječi, porukom i brojem osobe kojoj želite poslati poruku i mi ćemo poslati poruku za vas! Neka vam poljupci postanu sve slađi i neka vaša ljubav svakoga dana bude jača od jučerašnje. Nisam čovjek od velikih riječi i zato dragi mladenci, želim biti kratak, ali iskren — Volite se cijelog života kao što se volite danas! Želimo da poruka bude orginalna stoga vam donosimo prijedloge za sms Uskesne poruke i čestitke. Dragi prijatelju, zapamti ti si gazda… naravno, kad žena nije doma. Za Vaše ljubavi, voljene osobe, za one koji su dio Vašega života i srca, uvijek želimo najbolje.

Next

Čestitke za pravoslavni Uskrs

Ljubavne cestitke za uskrs

Sretan ti Uskrs zelim ja dok to nebesko sunce sja. Volim te — 1000 puta vise od svih i sa vise ljubavi od srca ti zelim sve najbolje za tvoj rodjendan jedina. Da te štiti, čuva, brani, s puno paznje i ljubavi. Kao i kod drugih blagdana tako je i za Uskrs navika da izmjenjujemo poruke i čestitke. Želim da vam se ostvari onoliko koliko je dovoljno da budete sretni. Nek svetlost vaskrsa obasja vas i da vam Hristos podari spas, da trud i strpljenje donesu plod i da svima budete najblizi rod. Zakon srca glasi ovako: Dva srca mogu i trebaju biti u isto vrijeme na istom mjestu.

Next

ČESTITKE ZA USKRS

Ljubavne cestitke za uskrs

Svaka minuta srecna Vam bila, svaka Vam se zelja ispunila. To je molitva i blagoslov od Boga da svako još više voli bližnjega svoga. Uskrs ide srce kuca,tko će s kime da se tuca? Hristos je vaskrsao da kaže svima da život večni posle smrti ima da u raj udje duša čista koja na zemlji strada za Hrista Hristos Voskrese! Kao praznik životnog začetka, ostale sreče i napretka! Sve je lako kad vas vodi ljubav! To je molitva i blagoslov od Boga, da svatko još više voli bližnjega svoga! Svaki je kraj početak novi, nek ti se ostvare sve želje i snovi. U tvom domu, zdravlja nek donese, na zdravlje Vaskrs, Hristos Vaskrse! Uskrs ide, srce kuca, ko ce skime da se tuca? Vi ste pronašli jedno drugo. Uskrsnog smo zeku poslali do vas, valjda je uspio doć u pravi čas.

Next

Najnovije sms poruke za Uskrs 2016

Ljubavne cestitke za uskrs

Ostavio zeko mrkvu і kupus da tebi рοželi Sretan Uskrs!. Nije Uskrs čestitka, ni dar skupi, niti nešto što se kupi. Nije Uskrs čestitka ni darovi skupi, već nešto što čovjek ne može da kupi. Nek svetlost vaskrsa obasja vas i da vam Hristos podari spas, da trud i strpljenje donesu plod i da svima budete najblizi rod. Dobar dan vama svima, sto u ovoj kući ima, da ste živi i zdravi da se uvek Uskrs slavi. Dok uskršnje lomiš jaje, neka mir tvojom dušom vlada, nek ti Isus snage daje, da zlo dobro nikad ne nadvlada.

Next

Čestitke za pravoslavni Uskrs

Ljubavne cestitke za uskrs

Poslao bih ti jaje što se za Uskrs prijatelju daje ali vjernik ti nikakav nisi pa ti šalem ono što kraj jaja visi. Tvoje ime… Pokucao mi zeko na vrata, donio pisanicu i rekao da na njoj napišem tvoje ime i sretan Uskrs čestitam time! Neka to neizrečeno bude ispunjeno ljubavlju Mjesec je prestao da diše, želim te od svega najviše. U najbolje rodjendanske sms cestitke i vi mozete dodati vase zanimljive ljubavne poruke koje ste ili dobili od voljene osobe ili joj poslali. Ono što nitko ti neće sjetiti se poželjeti, želim ti ja. Srecan ti rodjendan — Roman da napisem bilo bi malo da ti kazem koliko te volim. Zato samo veli: Danas se veseli! Da u Raj uđe duša čista, koja na zemlji strada za Hrista. Nema boljeg trenutka za sreću od ovog.

Next