Обяви секс. Пловдив 2019-12-16

София

обяви секс

С хора от ромски произход не работя. На този номер не ползвам вайбър, месинджър, скайп и други. . Hello, gentlemen, if you are looking for a nice. Работното ми време е Нон стоп. I am young and pretty girl, and i like to fuck like Pornstar! Здравейте, господа ако търсите приятна компания и страхотно забавление попаднали сте на точната дама.

Next

Пловдив

обяви секс

Тази обява е направена за сериозни и дискретни хора, мъже които търсят доза релакс от натовареното и напрегнато ежедневие. Тази обява е направена за сериозни и дискретни хора, мъже които търсят доза релакс от натовареното и напрегнато ежедневие. Посещавам хотели, също така имам терен В Студентски град с възможност за паркиране! Попаднал си на точното място, обади се и в моите ръце се остави. I can come with you for company or business meetings, dinner! Поздрави и целувки-Моника : Hi gentlemen if you want to have good company with me you can call me,I speak only English,I do olso different things if you are interested you know my number. Ще направя всичко по възможностите ми, за да останеш доволен.

Next

София

обяви секс

Транспорта в рамките на градът е 20 лева. If you want i can visit you in your hotel room or in your apartment, also I have apartment in Student city and you can visit me! I am discret lady,come and have fun! Предлагам и екстри които коментираме на място, цената за час е 180 лв е стандартна услуга ако е през деня и на мой терен. ? Може да си сигурен, че аз съм момичето от снимките. I have a natural body, hot and very sexy :. I have place in Student city you can find easy with opportunity for park place.

Next

Пловдив

обяви секс

Ще ти предложа стандартни и не стандартни приятни изненади, така че да останеш доволен, и да не потърсиш пак мога и аз да дойда в твоят хотел или апартамент както пожелаеш транспорта се заплаща 20лева Моля да ме търсят само сериозно проявили интерес мъже, чист и с добра хигена. Здравейте, името ми без значение Гореща мацка съм, без табута, правя и мога всичко. Здравейте, Hello i am Diana russian Luxury girl for real gentlemens! Ако искате да прекарате добре и да получите желаното отношение обадете ми се. Аз съм елитен ескорт и мога да ви предружа на срещи, вечери, и партита. Ако за вас е важно естественото поведение, непринуденост и усмивка. Държа много на хигиена и дискретност - очаквайте същото и от мен! Ако мислите че снимките ми са нереални не си правете труда да ми звъните. На 20 години съм - интелигентна, красива и много секси! На глупави въпроси и обаждания от малолетни директно блокирам номера!!! Предлагам пълна програма 1 час-300 лв.

Next

Позвънете

обяви секс

Всичко което предлагам е описано в обявата, останалото мога да коментирам на място. Здравейте аз съм новичка казвам се Мира на 24години. Държа на това както от ваша страна така и от моя може да очаквате висока хигена. Имам и приятелка за 3ка. Ако търсите висок клас ескорт, с много забавни и горещи изживявания.

Next

София

обяви секс

I can make you not want it in any way. Гореща мацка съм, без табута, правя и мога всичко. WhatsApp me and lets we meet! Ако искате да избягате от скучното ежедневие, аз съм тук за вас и с радост ще изпълня всички ваши фантазии. I can touch yours and your soul. Обявата е частна и не е клуб, дискретноста е гарантирана.

Next

София

обяви секс

Възможност за Pornstar кандидатура чрез каст. I will do my best to make you happy. WhatsApp me and lets we meet! Адреси и хотели посещавам но на друга цена. Пълна програма 2 часа - 300лв Само днес!!! Ако искаш да се отпуснеш и да избягаш за малко от проблемите и сивото ежедневие си на правилното място. Общуване на високо ниво и изградени принципи на работа.

Next

Пловдив

обяви секс

Мили господа за повече информация може да се обадите на посоченият телефон, ако не вдигна веднага, не се сърдете при първа възможност, ще се свържа с вас. Ако искате да избягате от скучното ежедневие, аз съм тук за вас и с радост ще изпълня всички ваши фантазии. Предлагам да се забавляваме, работя с желание не по задължение, работя сама не е клуб, имам и апартамент на тихо и спокойно място на който съм сама и не е лудница от хора. Ако искаш да правиш нежен секс с момичето от снимките и да си тръгнеш доволен само ме потърси. Мъже от ромски произход да не ми звънят. Транспорта се заплаща 20лв Терен нямам!!! На този номер не ползвам вайбър, месинджър, скайп и други.

Next