Thai massage nørreport. Professionel massage i København 2019-12-16

Wandee Thaimassage

Thai massage nørreport

Rikke Storm Malling JensenDet oversteg simpelthen alle mine forventninger fra start til slut. Vi tilbyder ikke alene individuel massage, men også massage for par og graviditetsmassage. Hos Ezanza Massage finder du et fagligt og kompetent personale. Vil du øge blodcirkulationen i kroppen? Det er bare en lille ting der hjælper de ægte klinikker. Lige fra jeg trådte ind af døren til jeg var ude igen. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg kommer der. Fantastiske omgivelser, det var som at træde ind i en anden verden.

Next

Wandee Thaimassage

Thai massage nørreport

Lige fra jeg trådte ind af døren til jeg var ude igen. Massage kan både benyttes til at afhjælpe problemer i bevægeapparatet, stress og for at få ren og skær nydelse og velvære. Massage kan både benyttes til at afhjælpe problemer i bevægeapparatet og for at få ren og skær nydelse og velvære. Gennem træning og udveksling af erfaring kan jeg med garanti love dig, at mit team altid vil gøre deres bedste for, at efterleve dine forventninger på et højt niveau. Jeg giver dig muligheden for at sænke hastigheden, trække vejret dybt og lade dig forkæle — det fortjener både din krop og sjæl. Vi tilbyder behandling inden for: , , Det betyder, at vi tilbyder en bred vifte af gode behandlinger for din krop.

Next

Professionel massage i København

Thai massage nørreport

Denne side blev oprettet fordi besøgende på MassagePlus har vist interesse for denne klinik. Ezanza Massage er en massageklinik, hvor kvalitet, ro og velvære er i højsædet. Vi bestræber os på at give dig den bedste professionel behandling indenfor thaimassage og wellenss. Nægter klinikken så oplys du skal bruge bon til regnskabet. Denne side blev oprettet fordi besøgende på MassagePlus har vist interesse for denne klinik.

Next

Holstebro Thaimassage

Thai massage nørreport

. Personalet var helt i top, både ved modtagelsen og under behandlingen. Oplev Professionel Massage i Holstebro Se behandings priser her forneden: Holstebro Thaimassage er nystartet klinik i Holstebro, der tilbyder professionel behandling og afslapning for dig, der har brug for massage og wellness. Vi lægger nemlig vægt på at forkæle din krop og dit sind fra start til slut. Det særlige ved vores massage i København er, at vi favner bredt og imødekommer forskellige behov.

Next

Wandee Thaimassage

Thai massage nørreport

Det oversteg simpelthen alle mine forventninger fra start til slut. For at sikre dig den ultimative oplevelse, har jeg skræddersyet en række behandlinger, der gennem årene har bevist deres popularitet hos kvinder, mænd og par. Er din krop i fysisk ubalance? Vi tilbyder nemlig ikke alene individuel massage, men også og Giv alle dine sanser en oplevelse Når du får massage eller andre behandlinger i København hos os, kan du se frem til at få en sanseoplevelse lidt ud over det sædvanlige. Giv alle dine sanser en oplevelse Når du får massage eller andre behandlinger i København hos os, kan du se frem til at få en sanseoplevelse lidt ud over det sædvanlige. Siden 2006 har det været vores fornemmeste opgave at tilbyde massage i København, og med vores centrale beliggenhed i København K finder mange glade klienter hver dag vej til vores klinik. Men du behøver ikke nødvendigvis at vælge mellem de to ting.

Next

Holstebro Thaimassage

Thai massage nørreport

Med vores massage, rolige musik, dejlige dufte og hyggelige indretning stimulerer vi alt fra følesansen og høresansen til lugtesansen og synssansen. Denne side er ikke associeret med eller godkendt af nogen med tilknytning til Wandee Thaimassage. Så er vores massage i København lige noget for dig. Med vores massage i København, rolige musik, dejlige dufte og hyggelige indretning stimulerer vi alt fra følesansen og høresansen til lugtesansen og synssansen. Vi tilbyder nemlig både fysiurgisk massage i København og massage, der er skræddersyet til at give en wellness-oplevelse.

Next

Ebeltoft Thai Wellness

Thai massage nørreport

Lukket permanent Wandee Thaimassage er registreret som lukket i vores system. Vi glæder os til at se dig! Du behøver således ikke at opsøge flere forskellige behandlingssteder for at få de forskellige behandlinger, du søger — hos os er mange fagfolk samlet under ét og samme tag. Oplever du overrraskende aktivitet kan du benytte forum til at informere andre besøgende. Oplever du overrraskende aktivitet kan du benytte forum til at informere andre besøgende. Du behøver således ikke at opsøge flere forskellige behandlingssteder for at få de forskellige massage behandlinger, du søger — hos os er mange fagfolk samlet under ét og samme tag. Jeg er utrolig stolt over det professionelle og serviceminded personale, som du vil møde i begge mine spaafdelinger. Du træder ind i klinikkens hyggelige og renlige omgivelser, hvor vi tager i mod dig og byder dig velkommen.

Next

Ebeltoft Thai Wellness

Thai massage nørreport

Det særlige ved vores massage i København er, at vi favner bredt og imødekommer forskellige behov. Denne side er ikke associeret med eller godkendt af nogen med tilknytning til Ebeltoft Thai Wellness. Personalet var helt i top, både ved modtagelsen og under behandlingen. Hos Ezanza Massage finder du et fagligt og kompetent personale. Vi tilbyder nemlig både fysiurgisk massage i København og massage, der er skræddersyet til at give en wellness-oplevelse. Vi lægger nemlig vægt på at forkæle din krop og dit sind fra start til slut.

Next

Wandee Thaimassage

Thai massage nørreport

Og kunne du tænke dig at få en helt igennem behagelig og afslappet følelse i kroppen? Adresse Ebeltoft Thai Wellness Nørreport 7, st. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg kommer der. Er dette ukorrekt kan du give besked via e-mail eller via et indlæg i gæstebogen på denne side. Fantastiske omgivelser, det var som at træde ind i en anden verden. Vi glæder os til at se dig! Men du behøver ikke nødvendigvis at vælge mellem de to ting. Derudover står vi altid klar med forfriskende mad og drikke, så også smagssansen bliver aktiveret. .

Next